La început de an încercăm să punem la punct sau în aplicare proiectele pe care ni le-am conturat la sfârşitul anului anterior. A reseta totul ne stă în putinţă într-o mai mică măsură fiecăruia dintre noi, deoarece trăim într-o societate care are anumite trăsături şi specific. Resetarea generală este de asemenea un deziderat, un ideal dacă avem posibilitatea de a aplica direct un sistem mai bun, dar de regulă către orice schimbare se procedează la o perioadă de tranziţie.

Fotografia postată de Limitless.

Resetarea este posibilă pe segmente în viaţă fiecăruia dintre noi, decizii luate într-un anumit domeniu sau aspect al vieţii noastre. Dacă un fumător înrăit va lua decizia ca a doua zi să nu mai fumeze şi va respecta această decizie atunci cu adevărat poate fi vorba despre o resetare sub acest aspect al respectivului individ.

Aşadar, în ceea ce mă priveşte aş dori să procedez la anumite schimbări care ar putea însemna o resetare personală: mai mult sport ( atletism, activitate fizică personală acasă sau la sală), mi-aş dori un job care să mă reprezinte ( sau mai multe ) care să-mi reflecteze întreaga personalitate, mai multă productivitate şi succes în privinţa documentării şi realizării lucrărilor proprii de natură cultural-ştiinţifică. Şi toate acestea NU ar fi decât succese personale dacă nu ar fi însoţite şi de o intensificare a cooperării factorilor creatori şi capabili din societate.

Image result for  i am limitless romania

Mi-aş dori dezvoltarea mai multor hobby-uri prin care simt că reîntineresc şi cărora nu le-am acordat timpul necesar datorită mai multor factori perturbatori.

Image result for limitless reset

Vestea bună este că avem pe cineva care ne poate motiva definitiv şi sprijini de asemenea. De multe ori un singur ingredient care poate părea minor face apetisantă şi plăcută … plămădeala şi pasiunea. Limitless este un program de remodelare corporală cu rata cea mai ridicată de succes şi a lansat Reset by Limitless care este un program online deosebit de ambiţios care îşi propune ca la sfârşitul a trei luni să poţi fi capabil să te îngrijeşti de propria dietă, să fii propriul nutriţionist pentru tine, familia ta, pentru prieteni.

http://iamlimitless.ro/reset

Programul a fost aplicat la peste 5000 de români cu un succes unanim şi complet, fiind accesibil tuturor românilor din orice regiune, de la sat sau de la oraş.

În consecinţă, anul 2018 poate fi unul de bun augur încă din prima lună, iar Limitless te inpulsionează în încercarea ta de a te reinventa sau reseta !

Image result for  i am limitless romania

Fii Fresh, Fii Fan Progres, Fii Reset By Limitless !

Image result for  iam limitless