Unul dintre visele mele din copilărie este cel de a călători și de a descoperi noi orizonturi. Terra, Planeta Albastră este din fericire o planetă deosebit de vivace și pe care omul în special, dar și unele specii de animale evidențiază propria creație și propriul mod de viață, propria filosofie. În ultimii ani mi-am satisfăcut, spre starea mea de mulțumire și beatitudine, această pasiune și curiozitate prin vizitarea unor obiective turistice europene deosebit de renumite, romantice și interesante din Londra, Praga, Dresda sau din țara noastră. Dar m-am întrebat dacă ar fi să aleg între călătoriile non-europene pe care le-aș alege? Și bineînțeles, sunt pus în fața celor mai dificile alegeri în privința priorităților având în față continente precum cel african deosebit de tentant prin bogăția formelor de relief și a naturii virgine, a celui asiatic atât de întins și plin de tradiții orientale care includ lumea iudaică, musulmană, iraniană, hindusă, chineză, coreeană și japoneză și cel american atât de divers etnic și cultural.

Deși este o alegere foarte grea sunt sigur că Circuitele Christian Tour ar putea să contribuie enorm în luarea unei decizii importante și majore în acest sens. Parcă pentru început aș înclina pentru Țara Soarelui Răsare, Japonia deoarece este o țară care îmbină armonios tradiția monarhiei cu modernitatea și post-modernitatea prin infrastructura și progresele economice spectaculoase care sunt în măsură să se asemuiască cu cele occidentale. O lume de basm cu tradiții care păreau că nu vor putea fi încătușate vreodată a fost conservată doar prin vestigii istorice și muzee, făcându-se loc unei societăți deschise care ține cont de dinamism, umanism, bune practici economice și nu în ultimul rând de democrație. La Tokyo aș dori să vizitez atât orașul atât de cosmopolit și intens circulat de la înălțimea Tokyo Metropolitan Government ( 202 m ), cât și Palatul Imperial și Templul Asakusa Kannon.

O altă alegere ar fi Iordania. Această țară este una care a făcut progrese importante în zilele noastre menținând o casă regală deosebit de apreciată peste tot în lume. În Iordania aș dori să vizitez în special Petra inclusă în Patrimoniul Universal UNESCO, Templul lui Hercule din Amman și siturile neolitice cu o vechime de peste 9000 de ani. Un fel de Iordania Experience s-ar concretiza în urma celor citite de către mine din izvoarele antice despre nabateeni.

 

O destinație europeană de această dată pe care aș dori să o marchez este regiunea Umbria, inclusiv Roma. Farmecul Umbriei prin orășelele sale ( Perugia, Assisi, Spoleto) este deosebit de atractiv, iar Roma – cetatea eternă mai mult decât captivantă și romantică. Vaticanul ar constitui de asemenea o prioritate prin Piața Sfântul Petru, Capela Sixtină, muzeele și Biblioteca sa atât de renumite în plan internațional. Grădinile Vaticanului constituie de asemenea o sursă de inspirație și beatitudine prin monumentele și fântânile sale.

 

Oferta de Circuite Christian Tour poate satisface aceste aspirații ale dumneavoastră deoarece este unul dintre cele mai de succes și renumite companii de turism din România. Puteți apela cu încredere la serviciile complete ale acestei companii, fiind recomandată chiar de către agențiile de turism mai mici sau de către concurența directă. De peste 21 de ani Christian Tour este în serviciul dumneavoastră !

Vă invit să subscrieți celor de mai sus care sunt dedicate recent lansatei campanii 2018 a SuperBlog 2018 și vă asigur că veți fi deplin satisfăcuți !