În perioada Sărbătorilor de Iarnă ale anului trecut ( 2017 ) m-am hotărât să vizitez Târgurile de Crăciun ale orașelor Praga ( Cehia ) și Dresda ( Germania ) și bineînțeles nu numai aceste manifestări tradiționale pentru lumea europeană, ci și obiectivele cultural-istorice ale acestor orașe deosebit de active și atractive din Evul Mediu până în zilele noastre. Blogger fiind printre altele, am istorisit pe blogul personal principal această aventură și experiență de călătorie, și cred că dincolo de cunoștințele istorice, geografice și culturale pe care le dețin a fost deosebit de utilă vizitarea de facto a unor obiective cultural-istorice de primă mărime, incluse în patrimoniul cultural universal precum ( Orologiul Apostolilor, Biserica Tyn, Sinagogile, Strada Aurarilor, Cristalul de Boemia, Palatul Imperial, Semper Opera ).

Am rămas profund impresionat și mișcat în timpul vizitării acestor nestemate culturale europene care sunt în topul preferințelor turiștilor străini și europeni și care fără putere de tăgadă au profunde trăsături romantice și religioase.

Orologiul Apostolilor adună la oră fixă numeroși vizitatori pentru a surprinde momentul de maximă intensitate – ieșirea apostolilor care anunță noua oră.

Biserica Tyn de vis-a-vis este parcă desprinsă dintr-un castel de desen animat Walt Disney prin turnulețele sale cochete și asimetrice.

Cristalul de Boemia este un unicat prin puritatea și limpezimea lui.

Semper Opera, refăcută după planurile inițiale după al doilea război mondial, este maiestuoasă și un simbol al Germaniei contemporane.

Cel mai recent toate casele de turism țin cont și utilizează frecvent ofertele unor motoare de căutare dintre care cel mai renumit este momondo. Momondo compară și analizează prețurile și cea mai optimă soluție pentru o călătorie pentru a răsfăța turistul care apelează la serviciile sale. Din 2006 este în slujba turistului reușind să realizeze toate legăturile turistice pentru satisfacerea tuturor gusturilor.

Momondo este un succes fără de care nu putem imagina turismul post-modern !

SuperBlog 2018 îi este dedicat acest articol cu felicitări privind recent lansata campanie 2018 !

Mult succes tuturor în 2018, călătorii însprâncenate și romantice, experiențe unice și exotice !