Alergăm, înotăm, facem cât mai multă mișcare pentru a fi cât mai mobili, mai bine dispuși, cu un tonul mental și fizic cât mai ridicat. Oricare dintre sporturi dau rezultate surprinzătoare pe termen scurt sau lung, disciplinând și fortificând constant, făcându-ne mai imuni în fața bolilor și provocărilor. Constatând oportunitatea și posibilitățile tot mai multe persoane încearcă să facă cât mai multă mișcare fizică, devenind o formă de educație și de îngrijire personală. Personal, mă simt atât de bine după o partidă de alergare de câteva ore sau după plimbările cu bicicleta încât consider că fără astfel de experiențe viața de zi cu zi ar fi mult mai saracă și mult mai bogată în medicamente.

Image result for alergare

Din fericire există inițiative deosebit de notabile și bine organizate care încearcă să reunească pasiunile cu oamenii. International Marathon Brașov ( 19-20 Mai 2018) ( powered by Telekom Sport)este un eveniment de acest gen care se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de peste 6 ani și organizatorii speră că vor avea la start peste trei mii de participanți. International Marathon Brașov se găsește la a patra ediție și în acest an promite și câteva surprize. Maratonul se desfășoară respectând toate prevederile internaționale AIMS.

MIBv - poze carusel 1-1 - 2

Pagina Facebook a evenimentului este adorabilă !

Probele Internațional Marathon Brașov sunt: Maraton, Semimaraton, Cursă Populară, Cursă Simplă, Cursa Team Run și Cursa Copiilor ( 6-14 ani).

Image result for international marathon brasov

Mult succes evenimentului și participanților !

Advertisements