La început de Toamnă 2018, există din fericire și vești bune venite pe aripile adierilor mai răcoroase și prietenoase totuși. Hey, dragi prieteni, s-a dat startul topului 100 branduri românești pe care Revista Biz, împreună cu Unlock Research ( companie de cercetare),  este încântată să ni-l ofere anual, inclusiv cu o gală specială – BrandRo – în care galeria mărcilor românești este premiată și analizată din mai multe puncte de vedere( tradiție, încredere, afectivitate).

Image result for borsec

A IX-a ediție de acest gen a adus încă o dată pe locul 1 renumitul brand românesc Borsec, nelipsit de pe masa românilor și o adevărată Regină a Apelor Minerale !

https://www.sport.ro/advertoriale/p-borsec-cel-mai-puternic-brand-romanesc-1.html

Borsec este o marcă de care ne aducem aminte din copilărie cu mare plăcere și a fost premiată încă din secolul XIX. În 2018 Borsec are 212 ani de tradiție pe mesele consumatorilor din Europa și de pe celelalte continente. Calitățile apei Borsec o evidențiază și recomandă ( conținut optim de minerale, pH al apei ideal) !

Image result for borsec

Cu siguranță Borsec este prima opțiune atunci când alegem să petrecem în natură, când ne găsim acasă sau la muncă sau când ne aventurăm în diferite activități sportive mai dificile și avem nevoie să ne hidratăm !

Image result for borsec

Pagina Facebook a brandului românesc Borsec este mai mult decât sugestivă și atractivă: 

https://www.facebook.com/Borsec.ReginaApelorMinerale/

În mijlocul activităților noastre sau în momente de dstindere nu ne rămâne decât să consumăm Borsec și să urăm mult succes acestui brand românesc în plan național și internațional !

Image result for borsec apa