Dacă ar fi să mă întreb care este cheia succesului cred că aș răspunde că aceasta este naturalețea … Sau cel puțin așa ar trebui…Acest detaliu și această zestre nu este însă valorificată și nici posibilă decât când discutăm despre normalitate și situații ideale. Și cum multe din lumea noastră nu sunt deloc pe roze foarte mulți dintre noi avem mari probleme în a ne afirma și a ne prezenta așa cum suntem sau a ne exprima pentru a fi înțeleși corespunzător. Așadar pentru cei dezorientați sau cel puțin sinceri cu ei și care constată că în privința comunicării și a raportării în societate lucrurile au început să scârțâie în viața lor – mai există vreo șansă ? Sau dacă au greșit , se mai poate face ceva?

Image result for success

Din fericire putem să spunem cu toții: WOW ! Chiar există persoane care lucrează în acest sens și pot să vă familiarizeze temeinic cu domeniul public speaking. Și nici măcar nu vă răpește foarte mult timp pentru a vă prezenta cele mai frecvente greșeli și ceea ce puteți face pentru a vă îmbunătăți abilitățile dumneavoastră în relația cu ceilalți.

Image result for wow

Proiecul “Atrage Abundența în Viața Ta” este implementat din anul 2012 din inițiativa lui Florin Păsat, cel care este de asemenea și autorul cărții : “WOW ! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”. Proiectul are deja peste 20000 de cursanți și peste 2500 de ore de curs parcurse. Seminariile și workshopurile vă vor edifica asupra unor aspecte pe care cu siguranță uneori le-ați neglijat și vă vor ajuta să vă îmbunătățiți stilul de viață, sănătatea, relațiile în societate, fiind un adevărat catalizator în privința reinventării relațiilor interumane.

Primă vara bate la ușă și Mărțișorul este primul ei însemn candid. Lumina soarelui devine tot mai înduioșătoare. Nu ar trebui să ratăm șansa de a surâde sau ocazia de a deveni mai atenți față de celălalt în societate și atunci când dorim să fim mai eficienți să ascultăm și opiniile celor mai avizați în acest sens…Succesul personal trebuie să aibă un impact benefic în societate, altfel nu este vorba decât de egoism, nepăsare și uneori chiar resentimente.

Atrage Abundența în Viața Ta” este Mărțișorul cel mai potrivit … ! Nu trebuie decât să-l acceptați corespunzător în viața dumneavoastră pentru a vă însenina zilele … !

Atrage abundenta in viata ta