Dacă pentru cadrele medicale această perioadă este una de maximă implicare și activitate, noi, ceilalți, putem fi utili tocmai stând acasă. Rețelele sociale abundă de noile statusuri ale multora dintre noi: #stămacasă este la mare căutare. Este o bună ocazie de a ne regăsi în familie cu atât mai mult cu cât ne găsim în apropierea Sărbătorilor Pascale. Activitățile gospodărești, pasiunile culinare, dialogurile cordiale, consolidarea relațiilor cu fiecare membru al familiei pot fi tot atâtea ocazii de a găsi partea bună a lucrurilor, șansa de a ne redescoperi și a fi mai simpli, așa cum am fost cu siguranță fiecare în copilărie.

Nu este simplu atunci când este vorba despre copii. Indicațiile specialiștilor sunt că ei trebuie implicați în activități joviale, fără a le crea sarcini neplăcute. Oricum, deși sunt acasă temele trebuie făcute, dar puteți contribui și dumneavoastră acum mai eficient. Grădinăritul este și el un pont, în ton cu trendul anotimpului. Jocurile de societate pot contribui la destinderea tuturor și aici nu cred că ar trebui să dăm cuiva idei: jocuri cu provocări diverse (asamblări, etc.), Nu te supăra frate, Șah, puzzle, etc., jucăriile sau animalele domestice, instrumentele muzicale (o muzicuță, poate niște tobe, chitara, o pianină sau o harpă, pot fi tot atâtea posibilități prin care puteți petrece clipe memorabile și utile cu cei dragi. Și cel mai important: nu renunțați… Sunt convins că în cele din urmă…: Paza bună trece primejdia rea… !

Joc de societate copii, 10 jocuri in 1 - eMAG.ro
Instrumentele muzicale -Partea I- | Artele şi ştiinţele vieţii

De asemenea dacă doriți să găsiți ceva interesant pentru un cadou sau un joc puteți să vizitați etoys și cu siguranță nu veți rezista. Magazinul online fidel jucăriilor originale propune produse ale unor branduri renumite de o atractivitate și calitate imbatabile !

Set Jocuri 3in1 Sah Dame Table
Mlp Razi Impreuna Cu Pinkie Pie

Vă doresc multă inspirație, putere de a trece cu bine aceste momente grele și cât mai mult timp petrecut util cu cei dragi … !