Într-o lume a complexității și diversității se poate întâmpla să asistăm la paradoxuri, măcar din când în când. Pretindem că suntem maturi și chiar ne însușim numeroase abilități și cunoștințe, dar copilul din noi este încă acolo la mulți dintre noi. Unii reușesc chiar să creeze, să inventeze sau să inoveze în domeniile lor,dar nevinovăția și farmecul copilăriei este tot acolo și uneori nostalgia și amintirile plăcute ne copleșesc. Timpul curge parcă tot mai repede în zilele noastre și părinții nu mai au șansa de a fi alături atât cât ar trebui cu proprii copii datorită implicării în diferitele activități. Actuala situație internațională, deosebit de neplăcută și costisitoare pentru toți, poate oferi șansa regăsirii familiale și a planificării unor proiecte individuale și colective care să aibă un efect deosebit într-un anumit orizont de timp.

Patrula Catelusilor Eroi In Actiune Marshall | eToys.ro

Am văzut pe Facebook că numeroși cunoscuți și multe personalități, beneficiind de timpul liber neprogramat, au postat implicarea în unele activități copilărești, emoționante sau hilare de care nu-i credeam în stare înainte. Pe lângă temele care trebuie făcute , copiii pot petrece timp neprețuit acum ,pentru o scurtă perioadă sperăm totuși, cu părinții lor și dincolo de dialogul dintre generații apropierea se poate realiza prin intermediul pasiunilor și jocurilor. În unele situații liantul comunicării îl poate constitui jocurile de societate care mențin atenția ridicată, solicită distractiv un spirit critic și un discernământ atât de necesar în viață. Zâmbind viața este mai ușoară și cine știe să facă mai bine acest lucru decât un copil…

eToys.ro - Posts | Facebook

Dacă doriți să faceți un cadou sau să vă completați lista jocurilor de societate sau pentru copii , etoys este un magazin online care se dedică exclusiv acestui domeniu printr-o ofertă modernă, diversă și beneficiind de calitatea unor branduri internaționale … ! Prețurile sunt accesibile, iar satisfacția este garantată … !

Monopoly Fortnite | eToys.ro

Vă doresc multă sănătate alături de cei dragi … !