Îmi amintesc cu multă emoție și nostalgie momentele copilăriei când parcurgeam cu o admirație și liniște aproape cultuală ilustrate sau cărți de povești sau legende care mă trimiteau pe alte tărâmuri, într-un univers mult visat pe care din nefericire doar imaginarul uman îl susține, cel puțin deocamdată… Vorba aceea, în ciuda greutăților, lumea întreagă era atunci a mea sau pentru a nu fi acuzat de egoism , eu eram al lumii întregi.

În zilele actuale, mai ales după incredibila experiență a omenirii cu coronavirusul, părinții pot petrece, din fericire și ca unic beneficiu al pandemiei, cu copiii și îi pot ajuta să-și întregească și să-și însușească zestrea inestimabilă a umanității și nației referitor la acumulările privind educația și stimularea imaginației celor mici. Într-un anumit sens, fiecare părinte trebuie să se reinventeze pentru a fi util propriului copil. Din fericire ofertele sunt foarte generoase pentru această categorie de vârstă și deosebit de atractive. Este de ajuns să-mi amintesc despre poveștile nemuritoare ale lui P. Ispirescu sau de Legendele Olimpului citite pe nerăsuflate pentru ca să-mi doresc măcar câteva clipe de copilărie…

Ar trebui însă să fim cu mult mai impresionați datorită faptului că există o editură care se îngrijește să contribuie cu cărți educative personalizate pentru copilul dumneavoastră. El este așadar micul prinț, salvatorul de prințese, Făt-Frumos care salvează lumea de balauri și zmei. Devenind partea centrală a acțiunii copilul este stimulat să citească și să se imagineze cât mai implicat în probleme de mare anvergură… O carte făcută cadou este un gest nobil, dar o carte personalizată făcută cadou este divină, fabuloasă.Editura Elefantul Meu este un specialist desăvârșit, o editură de vis care vă ajută prin materialele și cărțile propuse să faceți zile senine și utile copilului dumneavoastră stimulându-i creativitatea și imaginația … !

Elefantul Meu printează pentru orice copil ceva din lumea viselor și a îngerilor … !

Advertisement