Zilnic avem o provocare deosebită pentru a menține alimentele prospete și nedeteriorate. Se întâmplă însă să înregistrăm și insuccese din acest punct de vedere. Dacă unele alimente nu necesită o temperatură scăzută pentru a fi păstrate ( a se vedea cereale, condimente, orez etc.) fiind îndeajuns să le ferim de umiditate și cu o minimă aerisire, produsele lactate și de carne au nevoie de o atenție specială și de o păstrare în condiții deosebit de stricte. În societățile contemporane (postbelice) soluția adoptată în acest sens au fost aparatele frigorifice mai mult sau mai puțin performante în funcție de marcă și de evoluția din acest domeniu. Cele actuale sunt relativ mulțumitoare, dar se mai întâmplă ca unele produse să nu se păstreze corespunzător fapt suficient pentru a crea nemulțumire.

TOSHIBA 503L FRENCH DOOR REFRIGERATOR

Același lucru se poate spune și despre mașinile de spălat care în ultima vreme au căpătat funcții tot mai diverse și mai dinamice fiind și ele necesare fiecărei locuințe și contribuind la o viață mai domestică, relaxantă și de calitate. Însumând toate datele și doleanțele consumatorilor, și devenind indispensabile din cauza actualei pandemii mondiale, produsele din aceste categorii care dețin funcția antibacteriană fac cu siguranță parte din noua generație care se va impune definitiv într-un anumit orizont de timp. Ele elimină eventualele mirosuri neplăcute și înlătură pericolul răspândirii bacteriilor și a microorganismelor periculoase.

The Great Waves ( LS Toshiba-266) - YouTube

Un brand recunoscut în aceste domenii este Toshiba care la o anumită categorie a frigiderelor sale a atașat funcția Plasma Pure care produce ioni care mențin prospețimea produselor și combat bacteriile. De asemenea mașinile de spălat Toshiba dispun de tehnologia GreatWaves care protejează hainele în timpul spălării și economisește energie și timp, iar garnitura antibacteriană ( CloneMix) și curățarea tamburului cu apă fierbinte de 90 grade sunt funcții care asigură o igienă corectă și sănătoasă… Noile tehnologii trebuie să intre în viața noastră !

Filosofia Toshiba este prospețime, calitate și igienă … !