Bineînțeles, un nume de domeniu Internet este una dintre garanțiile succesului pentru prezența online. Majoritatea extensiilor folosite sunt cele clasice ( de gen .com, .org, .org sau .ro, dar în ultima perioadă au apărut peste o mie de astfel de extensii…

This image has an empty alt attribute; its file name is hosterion-space.jpg

Dacă ar fi să răspund pe care dintre variante le prefer, aș spune că mi-aș dori să le experimentez pe ambele… Varianta clasică chiar am abordat-o pe unul dintre blogurile personale în ultimii ani. Dar noua opțiune parcă mă trimite către momente de emoție suplimentară până când aș experimenta palpitanta și inedita opțiune.

M-am întrebat însă dacă există vreun web-site sau platformă care să ofere vreun sprijin în acest sens, informații pentru cei care doresc un domeniu inedit … Și da, Evrika… ! Am găsit Hosterion.ro care este genial, fabulos și care își respectă responsabilitățile pentru clienți în această aventură îndreptată către alegerea unui domeniu de vis pentru propriul blog sau web-site.

This image has an empty alt attribute; its file name is hosterion-promo.jpg

Sunt convins că acest trend va cunoaște o creștere exponențială în curând, deoarece un domeniu bine ales și chic este o garanție a succesului și a respectului de sine și pentru proprii cititori sau clienți. Domenii precum .shop, .online, .christmas, .travel sau .health cred că vor deveni virale și deosebit de multe și de relevante.

Dacă ar fi să aleg, printre cele mai atractive pentru mine și pentru ceea ce îmi doresc eu să creez în spațiul online ar fi următoarele domenii: .space, .land, .science sau .art.

This image has an empty alt attribute; its file name is hosterion-logo.jpg

Hosterion oferă soluții pentru cei care doresc ceva inedit chiar și atunci când sunteți nehotărâți și căutați un domeniu asupra cărui nume nu sunteți complet hotărât.

Hosterion este la un pas de succesul dumneavoastră în online … !