Cu siguranță că în acest moment nu ai atât de multe informații despre domeniul energiei. Tu te întrebi ce este de fapt liberalizarea și cum se calculează prețurile energiei electrice. Pentru a te ajuta și pentru a-ți înlătura nedumeririle, E.ON a creat ABC-ul liberalizării pieței de energie. Astfel informațiile ajung într-o formă cât mai simplă și clară la fiecare consumator.

Din acest an pentru energia electrică și începând din 1 iulie 2020 pentru gazele naturale, prețul nu mai este stabilit de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei. Prețul energiei electrice se va forma liber, conform condițiilor din piață. Fiecare client va putea alege oferta cea mai potrivită pentru tine și nevoile tale.

Schimbările de pe piața energiei electrice au îngrijorat cetățenii români. Foarte mulți dintre ei au fost nemulțumiți și reticenți deoarece informațiile privind noile evoluții nu au fost explicate suficient de bine și informațiile apărute au fost ambigue.

E.ON este sursa ta de informație și de inspirație în privința evoluției prețurilor de pe piața energiei electrice…

Inițiala primului meu prenume este R ( de la Radu ), iar informația din ABC-ul liberalizării corespunzătoare acestei inițiale de pe https://www.eon.ro/liberalizare este: ”Regularizarea vine după citirea contorului de către operatorul de distribuție. Chiar dacă trimiți indexul lunar sau îți actualizezi convenția de consum în fiecare an, primești factura de regularizare, de obicei, o dată la 3 luni pentru gazele naturale sau 6 luni, în cazul contractelor de electricitate”.

Subscrie și tu acestui joc interesant și util, află tot ce trebuie să știi, alege inițiala prenumelui tău în comentarii și dă mai departe informația din ABC-ul liberalizării către prietenii tăi pentru a fi cu toții la zi cu evoluția intențiilor de pe piața energiei electrice !