Preocupările intelectuale realizate acasă trebuie îmbinate în această perioadă cu activitatea fizică care bine dozată vă poate oferi un tonus mental,psihic și fizic de invidiat. Nu trebuie să omiteți însă că indiferent de activitatea fizică preferată sau de setul mișcărilor de dimineață sau de seară favorit, hidratarea dumneavoastră este foarte importantă pentru a nu solicita organismul peste măsură și pentru a nu avea surprize neplăcute care pot apărea în timp. O apă bună, de preferat mineralizată, este un miracol pentru sănătatea organismului, este garanția că organismul dumneavoastră va jubila… Sunteți eroul propriilor decizii, iar apa dincolo de faptul că este o resursă esențială, vitală pentru umanitate, este sursa dumneavoastră principală pentru atingerea obiectivelor fizice și intelectuale…

World Selection 2019. Apa minerală Stânceni, premiată cu aur de ...

Rezultatele vor fi mai bune când veți descoperi apa minerală carbogazoasă Stânceni îmbuteliată într-o fabrică modernă de către Romaqua Group. Conținutul optim de minerale, în special calciu, magneziu, sodiu, conferă o hidratare deosebit de eficientă organismului, iar calitatea mai devreme sau mai târziu ajunge să fie cu siguranță premiată.

Stanceni carbo 2L 2018 - D01.2 fara stropi - RGB (1)

Recent, Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni a primit distincția Gold Award în cadrul renumitei competiții internaționale World Selection 2019, organizată de Monde Selection Belgia, iar în anul 2015 a primit Medalia de Aur în cadrul competiției Mineral Water Challenge care a avut loc în Portugalia.

Izvorul din Munții Călimani vine să vă aducă un strop de viață, de sănătate cristalin pe care veți învăța să-l prețuiți la justa valoare în timp, atunci când rezultatele sub toate aspectele vă vor susține în dezvoltarea dumneavoastră. Departe de poluarea orașelor , munții răsfățați de pădurile răcoroase și dense își deschid sufletul și inima oferindu-vă o apă rarisimă.

Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni premiată cu aur de ...

Apa înseamnă Viață, o mentalitate atletică fortifică un organism, Mens Sana in Corpore Sano, o minte ageră deci se găsește mai degrabă într-un trup sănătos… !

prezentare ROMAQUA GROUP martie2011

Vă doresc o primăvară senină, complet lipsită de of-urile acestei perioade nefaste și de mare provocare pentru toți … !

Logo-Stanceni-pozitiv-simulat-RGB-uai-720x459