Activitățile fizice sunt esențiale pentru fiecare organism uman și sunt indicate chiar și persoanelor în vârstă și cu diferite afecțiuni sau boli. Organismul uman nu trebuie solicitat însă necoordonat și peste măsură și trebuie hidratat corespunzător pentru a avea rezultatele dorite. Criza coronavirusului atât de îngrijorătoare poate fi utilă măcar prin faptul că avem mai mult timp acum pentru noi și ne putem realiza un program coerent și complex pentru pasiunile și activitățile noastre fizice. Am văzut că multe activități colective s-au mutat în online. Spre exemplu, o prietenă de pe Facebook s-a mutat în online pentru a educa activitatea fizică și de balet a micuțelor balerine și a piticoților balerini…

Apa înseamnă viață, iar o apă de o calitate deosebită și cu un aport optim de minerale poate răsfăța organismul uman și îl poate ajuta să atingă obiective înalte. Apa minerală naturală Stânceni este o apă deosebită, cristalină, cu un conținut agreabil de magneziu, calciu și sodiu, fiind binecunoscută prin premiile obținute încă din 2015 ( Medalia de Aur la Mineral Water Challenge din Portugalia) și în anul 2019 ( Gold Award în cadrul renumitei competiții internaționale World Selection 2019, organizată de Monde Selection Belgia), premii majore, onorabile și meritate. Ea este îmbuteliată de la sursă, din Munții Călimani din Carpații Orientali, de către Romaqua Group. Departe de sursele de poluare atât de periculoase , Stânceni este un strop de viață care te poate fortifica și mobiliza pentru activitățile tale fizice și sportive.

Personal, obișnuiesc să ies la alergare și dacă o sesiune este mai lungă simt de fiecare dată nevoia hidratării la final. Acasă atunci când îmi propun câteva sesiuni scurte de gimnastică pentru destinderea mușchilor și a oaselor după modelul pilates, mă simt mult mai sigur și stabilizat dacă consum moderat puțină apă minerală. Așadar , putem îmbina cu succes utilul cu plăcutul de fiecare dată când ne propunem un pic de mișcare și asta fără a fi neapărat medici sau specialiști nutriționiști… !

Logo-Stanceni-pozitiv-simulat-RGB-uai-720x459
Stanceni carbo 2L 2018 - D01.2 fara stropi - RGB (1)

Vă doresc multă sănătate profitând în activitățile dumneavoastră de calitățile apei minerale naturale Stânceni … !